Ta petek bo Cyberpunk 2077 dobil novo Night City Wire epizodo

Pred bo na naša računala prispel Cyberpunk 2077, bo potrebno nekaj priprav. Prikazana ray tracing podpora za igro je naredila NVIDIA RTX 3080 kartice hudo mikavne, a verjetno ima marsikdo presuhe mošnjičke, da bi si privoščil takšno nadgradnjo. Tem ostane upanje, da bo cena prejšnje generacije kartic gladko padla in da bo kmalu v njihovih PC-jih zasijal kakšen RTX 2060.

Morda pa je še vedno malček prezgodaj, da bi začeli nadgrajevati naše strojčke, saj Cyberpunk 2077 še vedno ni izdal uradnih grafičnih zahtev. Vemo samo, da igra ne bo velika 100 GB in glede na prikazano grafiko do sedaj kakšnih res hudih zahtev ne pričakujemo. A morda bodo te razkrite kmalu, saj je razvijalec CD Projekt RED razkril, da nas v petek pričakuje nova Night City Wire epizoda.

To bo že tretja takšna epizoda, in če gre sodit po prejšnjih dveh, potem nas čaka cel kup nove vsebine in igralnih posnetkov, morda pa bodo končno razkrite tudi uradne sistemske zahteve.

CDPR je nedavno naletel na nekaj negativnih kritik, saj so razkrili, da bo večigralska komponenta igra, ki izide šele enkrat v 2022, vsebovala plačljive mikrotransakcije. A do takrat je še dolga pot in morda se vmes še premislijo.

Tretja epizoda bo na voljo v petek, ob 18.00, ogledali pa si jo boste lahko na njihovem uradnem Twitch kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime