Novi Resident Evil film bo bolj zvest igram

Oboževalci franšize Resident Evil se imajo te zelo fajn. Založnik Capcom je v razmeroma kratkem času predelal dve igri in ju prenesel v sodobno grafično preoblek, osmi del Village je videti božansko, govorice namigujejo predelavo četrtega dela, franšiza pa je dejavna tudi v filmskem svetu.

Netflix ima trenutno pod šapo dve Resident Evil seriji, dela pa se tudi na novem filmu. Tega bo režiral Johannes Roberts in o njem nismo vedeli skoraj ničesar. Včeraj je bil molk prekinjen in Johannes je sporočil, da bo novi izdelek povsem drugačen od šestih filmov, v katerih je glavno vlogo igrala Milla Jovovich.

Novi film se namreč želi vrniti v same začetke Resident Evil serije, ki nas je ta leta 1998 osupnila s svojo grozljivostjo mesta Rakunskega mesta. Vrnili se bomo tudi v dvorec Spenser Mansion, kjer se je vsa norija glede virusa, ki spreminja ljudi v zombije, tudi začela.

Tokrat bodo v filmu dejansko nastopili liki iz iger. Tako bomo spremljali avanture Leona S. Kennedyja, Alberta Weskerja, Claire Redfield, Chrisa Redfielda, Jill Valentine in Williama Birkina. Objavljeni so bili tudi igralci, ki bodo igrali posamezne vloge, ki jih lahko vidite zgoraj.

Vse to se sliši super, a tudi malce zmedeno. Igralci iger veste, da Leon in Claire nista igrala nobene vloge v prvem delu igre, tako da nas očitno čaka nekaj mešanja že povedane zgodbe. A če bo zadeva gledljiva in se ne bo zatavala v absurdno smer, kot se je to zgodilo pri prejšnjih filmih, bomo oboževalci povsem zadovoljni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime