Keanu Reeves v novi reklami za Cyberpunk 2077

Včasih se zdim sam sebi obseden z igro Cyberpunk 2077, saj popišem novico o vsakem novem posnetku, pa čeprav je ta samo reklama. Včeraj je izšel nov oglas v katerem glavno vlogo zopet prevzame znani igralec Keanu Reeves, ki je od tistega slavnega nastopa na E3 konferenci postal že kar obraz igre Cyberpunk 2077, pa čeprav bo v njej nosil bolj obstransko vlogo Johnnyja Silverhanda, ki bo za povrh prebival samo v naši glavi.

Nov oglas ne razkrije ničesar posebnega, Keanu nas preprosto vpraša, če smo pripravljeni zažgati mesto Night City. Vmes boste morda našli kakšno sekundo povsem novega posnetka in ta kratki oglas precej spominja na dogajanje iz kakšne GTA igre. Predvsem se zdi, da nam bo poskušal razvijalec CD Projekt RED pričarati in nazorno prikazati prepad med bogatuni in reveži, kar v kiberpank okolici nismo že dolgo videli.

Cyberpunk 2077 izide 19. novembra, kar od danes naprej pomeni, da je že manj kot mesec stran.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!