Cyberpunk 2077 dobil novo reklamo, v kateri par besed pove Keanu Reeves

Popularni in priljubljeni razvijalec CD Projekt RED je te dni padel pod negativne kritike, potem ko je bilo razkrito, da bodo njihovi delavci do izida igre Cyberpunk 2077 morali delati 6 dni na teden po 10 ur. Razvijalec je zaradi te delovne prakse, ki se v industriji strokovno imenuje “crunch”, iz strani igralcev in novinarjev že slišal par negativnih besed ob razvoju igre The Witcher 3. Novica je toliko bolj razburila igralce zato, ker se je razvijalec lani zaobljubil, da takšnega delovnega tempa nad svojimi delavci ne bo več izvajal, nato pa je obljubo grdo prelomil.

Skratka, CDPR te dni ni ravno predmet hvale in kar malo smešno je, da so danes poslali na splet nov napovednik za svojo igro Cyberpunk 2077, ta pa v sebi vsebuje igralca Keanuja Reevesa. Keanu bo v igri poskrbel za glas Johnnyja Silverhanda, ki je v bistvu nekakšna umetna inteligenca, ki bo živela v glavi protagonista.

Napovednik, ki je v bistvu reklama, ne pokaže ničesar res novega in se zdi ob tem času kot panično gašenje PR požara. Kot bi se razvijalec nenadoma zaveda: “Ojej, trenutno na nas dežujejo negativne kritike. Tu je Keanu Reeves! Se ga spomnite? Njega imate radi in mi smo še vedno dobri fantje!”

Cyberpunk 2077 izide 19. novembra in res upamo, da si bo takrat lep delež delovne sile vzel prislužen počitek. Na tisto Witcher 3 nadgradnjo bomo že počakali malce dlje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime