Nov igralni posnetek igre NBA 2K21 za naslednjo generacijo konzol

Naslednja generacija konzol, ki jo zastopata PlayStation 5 in Xbox Series X, je že praktično pred vrati in s sabo bo prinesla tudi povsem novo verzijo igre NBA 2K21.

Ta je na PC-ju in prejšnjih konzolah prisotna že nekaj časa, nadgrajena verzija pa bo prinesla cel kup sprememb. Med njimi izstopa nadgrajena grafična podoba, ki smo se ji čudili že v prvem uradnem napovedniku, včeraj pa smo dobili nov igralni posnetek, ki pokaže igranje med ekipama Golden State Warriors in New Orleans Pelicans.

Grafični napredek v primerjavi s predhodnikom je očiten, še bolj pa navdušuje višja stopnja podrobnosti. Večje strojne mišice konzol so razvijalcu omogočile, da predstavitveno stran dvigne stopnjo višje. Na začetku tekme tako lahko vidimo igralce, trenerje, občinstvo in sodnike, vsak od njih pa poseduje verne animacije, ki dvignejo realizem stopničko višje.

NBA 2K21 bo prinesel spremembe tudi na igralnem področju. Igranje zgodbe v MyCareer bo tokrat drugačno in svojo košarkarsko pot bomo zopet začeli pri igranju v univerzah, med razvojem kariere pa bomo morali izbirati med dvema managerjema, kar naj bi potem močno vplivalo na razplet zgodbe.

Igra bo izšla skladno z izidoma novih konzol, tako da jo boste lahko na Xbox Series X zagnali 10. novembra, na PlayStation 5 pa dva dni kasneje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime