CDPR zanikal govorice o novi prestavitvi izida igre Cyberpunk 2077

Leto 2020 je bilo tako naporno in polno razočaranj, da so se tudi nekateri največji optimisti spremenili v cinike. In kako bi takšnim ljudem lahko zamerili? Samo poglejte si grdo usodo oboževalcev razvijalca CDPR, ki že dolga leta čakajo na izid igre Cyberpunk 2077. V tem zadnjem letu, ko bi morala igra končno prispeti na igralne police, so bili vedno znova razočarani in čeprav je razvijalec za zadnji datum 19. november sveto prisegal in ga držal kot zakoličenega, je igralce znova presenetil s še eno prestavitvijo.

V zadnjih dnevih so se po spletu začele širiti novice, da Cyberpunk 2077 ne bo ujel niti 10. decembra, ampak da ga lahko pričakujemo šele enkrat v 2021. Vir teh govoric je Twitter uporabnik Tiffany Treadmore Inc., ki je letos že pravilno napovedal preklic E3 festivala in to 2 tedna pred uradno najavo.

Razvijalec je nato v intervjuju za spletno stran IGN še enkrat potrdil 10. december kot uradni datum izida in opozoril, da naj igralci ne polagajo preveč zaupanja v razne govorice. Vendar pa jim tokrat igralci ne verjamejo tako kot prejšnjič. V to ne verjame tudi prej omenjeni Twitter uporabnik, ki je nato zapisal še eno objavo, da je znotraj razvojne ekipe kar nekaj konfliktov in da se govori o zamiku na januar 2021.

Igralci so tudi opazili, da je uradni Twitter račun, ki je prej veselo čivkal vsak dan. Zadnjo pravo objavo je spočel 30. oktobra, tako da je ta nenadna tišina dokaj čudna.

Upajmo na najboljše, a ni dvoma, da je zdaj marsikoga prevzel občutek deja-vuja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime