Cyberpunk 2077 dobil nov igralni posnetek

Še dober mesec nas loči od izida igre Cyberpunk 2077 in če vam je to že hudo znan stavek, potem bodite brez skrbi, saj ne podoživljate nekega deja-vuja. Igra bi namreč morala iziti že 19. novembra, a žal je razvijalec zaradi dodatne optimizacije za konzoli PlayStation 4 in Xbox One moral izid prestaviti na 10. december.

Razvijalec je včeraj za nemško televizijo spočel nov oglas, iz katerega pa lahko potegnemo povsem nove scene in tako dobimo praktično nov igralni posnetek. Sicer so vse te okolice že bile videne, a vseeno lahko vidimo nove podrobnosti. Tako smo dobili vpogled v ustvarjalnik začetnega karakterja, ki bo tako natančen, da bo omogočal prilagajanje genitalij, zob in celo dolžine nohtov. Poleg tega lahko tudi vidimo podrobnost obraznih animacij, kjer navduši še predvsem zadnja, ko se k nam prisede luštna dečva.

Na kakšen bolj pošten igralni posnetek nam ne bo treba dolgo čakati. CDPR je namreč za ta četrtek napovedal novo Night City Wire epizodo, ki bo zagotovo prinesla kakšno bolj konkretno informacijo, saj bo to še zadnja epizoda pred dejanskim izidom igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime