Gwent dobiva novo razširitev Way of the Witcher

Kvartopriska igra Gwent je za igranje povsem brezplačna, a za tiste večje razširitve boste morali odšteti denarce. Ali je igra tega vredna je povsem vaša odločitev, dejstvo pa je, da kakšne druge Witcher droge te dni ne boste zasledili.

Igra je letos že dobila eno večjo razširitev Master Mirror, razvijalec CD Projekt RED pa je včeraj izdal napovednik za drugi dodatek imenovan Way of the Witcher.

Ta bo na posamezno frakcijo prinesel 10 kart, tem pa dodal še 10 nevtralnih kart. Vse skupaj bo razširitev vnesla kar 70 novih kart, kar bo lepo popestrilo in spremenilo že uveljavljene mehanike. Nilfgaardovski skupki bodo dobili karte iz šole Viperja, ki vse stavijo na sabotiranje nasprotnika, Monster sestave pa se bodo zanašale na Way of the Mutant karte.

Way of the Witcher prihaja 8. decembra, na uradni spletni strani pa že sprejemajo prednaročila, ki segajo od 12,89 pa vse do 47,09 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!