Cyberpunk 2077 razvijalec je igro igral 175 ur pa še ni prišel do konca

Že dolgo se ve, da bo prihajajoči Cyberpunk 2077 imel krajšo zgodbo kot pa The Witcher 3. Razvijalec CD Projekt RED je povedal, da veliko igralcev njihove prejšnje igre ni nikoli dokončalo, zato so se odločili skrajšati štorijalno nit. Hkrati pa so povedali, da to ne pomeni, da vam bo med igranjem zmanjkalo vsebine.

Razvijalec je namreč pri Cyberpunku 2077 veliko postoril na vnovičnem preigravanju. Že na začetku boste lahko izbrali začetno cono karakterja in vsaka pot bo vsebovala povsem svoj začetek. Poleg tega bodo naše odločitve igrale pomembno vlogo pri razpletu nadaljnjih dogodkov, na voljo pa bo tudi cel kup stranskih opravil in nabiranja skrivnosti.

Igra bo tako pravi RPG in to je pred kratkim potrdil tudi eden od razvijalcev, ki sliši na ime Lukasz Babiel. Na Twitterju je pokazal svoj igralni čas, ki se je začel z Badlands potjo in pri več kot 175 urah še vedno ni dosegel konca igre. Seveda ne bo vsak iz igre potegnil toliko ur, saj je Babiel navsezadnje razvijalec in je veliko časa zagotovo pokuril tudi pri iskanju hroščev. A za tiste igralce, ki radi raziščete prav vsak kotiček pokrajine, je to zagotovo dobra novica, saj boste samo pri enem igranju zagotovo presegli vsaj 100 ur.

Babiel se je odpravil po poti Nomada in priznati moram, da se tudi sam nagibam v igranje tega karakterja. Preprosto je nekaj magičnega v vožnji po puščavi v razmajani verziji Yuga.

Cyberpunk 2077 izide 10. decembra, pred kratkim pa se je nekdo dokopal do zgodnje verzije igre in pokazal prvih 20 minut igranja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime