CDPR končno prikazal delovanje igre Cyberpunk 2077 na konzoli PlayStation 4

Nedolgo nazaj se je nek igralec dokopal do fizične kopije igre Cyberpunk 2077 in prikazal prvih 20 minut igranja na konzoli PlayStation 4 Pro. Razvijalec CD Projekt RED je začel hitro odstranjevati posnetek iz interneta, saj je ta pokazal kar nekaj problemov z igro. Te težave so bile posledice dejstva, da je bil posnetek narejen na verziji igre, ki ni vsebovala “Day 1” posodobitve, zaradi katere je razvijalec nedolgo nazaj prestavil izid igre za slab mesec.

Razvijalec se je zato odločil, da izda tudi uraden posnetek delovanja igre na konzoli PlayStation 4 in treba je priznati, da je tokrat igra videti precej bolje. Tudi v tem videu nam je prikazana življenjska pot Nomad karakterja in kakor lahko vidite zgoraj, posodobljena verzija vsebuje veliko manj nenadnega izrisovanja predmetov (“pop in”) in tudi grafična podoba je izboljšana.

Žal pa posnetek prinese grenak priokus, saj nam razvijalec še vedno ni pokazal delovanja na povsem običajni PlayStation 4 konzoli, ampak smo dobili samo posnetke iz Pro verzije. Nedvomno veliko igralcev še vedno vztraja na običajni PS4 konzoli, saj nadgradnja na Pro te dni nima smisla, PlayStation 5 pa še nekaj časa ne bo na zalogi.

Upamo, da nam razvijalec kmalu prikaže delovanje tudi na bolj šibkih konzolah, časa za to pa zlagoma zmanjkuje, saj bo igra izšla že 10. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime