Ameriška trgovina Best Buy že razposlala zbirateljske verzije igre Cyberpunk 2077

Kar težko je verjeti, da nas samo še en pičel teden loči od izdaje ene najbolj pričakovanih iger zadnjega desetletja – Cyberpunka 2077. Samo predstavljajte si: igra je bila sprva najavljena leta 2012 in če je bil kdo takrat star 12 let, je zdaj že skoraj dosegel starost, ki mu v ZDA omogoča legalno pitje alkohola.

Pričakovanja so velika, igralci pa so začeli poročati, da so že začeli prejemati svoje zbirateljske verzije igre, ki v trgovinah stanejo malce manj kot 250 €. Krivec je ameriška spletna trgovina Best Buy, ki je pomotoma že razposlala pakete, pa čeprav na njih jasno piše, da ne smejo v prodajo pred 10. decembrom.

Tako so nekateri že prejeli svoje PlayStation 4 in Xbox One verzije, ki jih lahko dejansko že poženejo in igrajo. Vendar pa njihova izkušnja ne bo popolna, saj tem različicam manjka “Day 1” popravek, ki je bil tudi razlog za zadnjo prestavitev igre. Brez te posodobitve bodo igralci naleteli na kup težav: od hroščev, letečih NPC-jev in nadležne meje izrisovanja.

Razvijalec CDPR je preko Twitterja vse igralce zaprosil, da kljub temu, da so že dobili dostop do igre, da na spletu ne objavljajo igralnih posnetkov, saj bodo ti izbrisani. Razvijalec bo očitno budno pregledoval vse video kanale in če se bo kje pojavila prepovedana vsebina pred 9. decembrom, bo hitro od platforme zahteval umik posnetka, kanal pa bo dobil veliko črno piko.

Cyberpunk 2077 bo tako več kot očitno res izšel ob začrtanem datumu 10. decembra, pred kratkim pa smo dobili tudi nov napovednik, ki oriše zanimiv fotografski način med igranjem.

Če želite tudi vi pridobiti zbirateljsko verzijo igre, potem se obrnite na spletno trgovino EIGRE.si, ki jih ima tudi na zalogi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime