Belle Delphine preko OnlyFansa mesečno zasluži milijon zelencev

Koliko denarja lahko dobiš, če si na glavo povezneš vijoličasto lasuljo, imaš dobro postavo in privlačen obraz in povrh tega znaš v animejevski maniri zavijati z očmi? Zelo, zelo veliko.

To je v nedavnem intervjuju na Logan Paul podcastu razodela gamerska punca Belle Delphine. Deklina je nase najprej pošteno opozorila s kontroverzno potezo prodajanja vode iz kopeli, saj so te kozarčke, ki so stali 30 $ po komadu, pohotni oboževalci razgrabili kot vroče žemljice. Punca bi verjetno lahko mesečno vlekla pošteno plačo samo preko kopanja, a se ji verjetno ni dalo več pakirati kozarčkov.

Lažje je bilo ustvariti OnlyFans račun in v zamenjavo za izzivalne slike in posnetke zaračunavati 35 $, kar je ena višjih cen, ki jih lahko najdete na tej platformi. Samo pomislite: za to ceno si lahko privoščite Netflix in HBO naročnino, pa še bi vam ostalo nekaj drobiža.

A visok mesečni izdatek ni odvrnil njenih sledilcev in Belle je na podcastu priznala, da od njih vsak mesec potegne okoli milijon dolarjev. Sovoditelj podcasta – Mike Majlak – ji je nato odgovoril, da jo to postavi za enega od največjih zaslužkarjev na OnlyFansu, saj tam punce tipično zaslužijo med 400k in 600k zelencev mesečno.

Treba je imeti v mislih, da takšno količino denarja zasluži samo preko OnlyFansa, saj zagotovo denarce dobi še kje drugje. V nedavnem intervjuju za spletno stran The Spectator je povedala, da mesečno zasluži nekje 1,2 milijona dolarjev.

In te številke se bodo pred koncem leta samo še dvignile. Punca je že nekaj časa nazaj napovedala, da bo za božični dan izdala svoj prvi pravi pornografski posnetek, ekskluzivno za svoje OnlyFans naročnike. Poleg tega bo prodala tudi kondom, ki ga bo v posnetku nosil njen partner, ni pa še jasno, ali pa bo ta šel v dražbo ali pa bo zanj samo postavila fiksno ceno.

Skratka, BelleDelphine oz. May-Belle Kirschner, je pri svojih 21. letih zaslužila že toliko denarja, kot pa ga ne bomo vsi normalni smrtniki v celem življenju. Naj vam ta misel šine v glavo, ko se boste naslednjič po dolgem delovnem dnevu v trgovini odločali med Rio Mare tuno ali pa cenejšo varianto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime