Overwatch je do 4. januarja brezplačen za igranje

Igra Overwatch je danes stara že 5 let, tako da če ste si resnično želeli igrati prvo Blizzardovo večigralsko streljačino, potem imate zadevo zdaj že zagotovo v knjižnici. A morda vam nikoli v igranje ni uspelo pridobiti svojih prijateljev, zato je trenutna brezplačna ponudba iz strani Blizzarda več kot priročna.

Overwatch je bil že večkrat v preteklosti ponujen v brezplačni preizkus, a navadno je to trajalo samo kakšen vikend, Blizzard pa se trenutno počuti darežljivo in je brezplačni preizkus raztegnil na cela dva tedna. Tako lahko vse do 4. januarja uživate v polni verziji naslova, ves vaš napredek pa se bo ob vašem morebitnem nakupu prenesel tudi v kupljeno igro.

Božičnega rajanja v Blizzardovih pisarnah pa s tem še ni konec. Overwatch je trenutno tudi znižan na samo 14,99 €, cena pa so bile posekane tudi drugim igram, ki jih lahko najdete samo na Blizzardovi strani. Med njimi najdemo:

Teh popustov bo konec 5. januarja, če pa morda iščete popuste še kje drugje, potem si lahko ogledate trenutne akcije na Steam, Epic Games in GOG trgovinah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime