Bethesda nas draži z novicami o novi Elder Scrolls igri

2 leti minevata odkar je založnik Bethesda pokazal kratki napovednik za naslednji del The Elder Scrolls franšize, a razen posnetka gora in dolin nismo takrat dobili nobenih dodatnih informacij. Piše se leto 2021 in o igri ni še vedno znanega prav ničesar – ne lokacija dogajanja, ne vemo pa niti kdaj v bogati zgodovini The Elder Scrolls sveta se bo zadeva odvila.

Uradni Twitter račun nam je tik pred novim letom voščil lepe praznike, zraven objave pa je pripel kriptično sporočilo, da morajo igralci prebrati zemljevid in preko njega začrtati prihodnost.

Sliši se kot izziv in oboževalci, žejnih novih novic glede igre The Elder Scrolls VI, so se hitro spustili v detektivsko raziskovanje. Njihove ugotovitve lahko preberete v sledeči Reddit temi, kratek povzetek pa pravi, da so na sliki najbolj pomembne luči. Ena stoji na Skyrimu, ki naj bi predstavljal preteklost, druga predstavlja sedanjost, saj je tudi edina, ki se nahaja neposredno na zemljevidu, tretja pa je postavljena na vrh, kjer se nahaja provinca Hammerfell. Spletni detektivi pravijo, da naj bi se ravno tam odvil šesti del franšize.

Še na pomembna sled je datum spodaj levo na zemljevidu: 4E 182. Ta je postavljen nekaj let pred dogodki v Skyrimu, tako da zna biti nadaljevanje časovno veliko bližje predhodniku, kot pa smo sprva mislili.

Lahko pa ni vse skupaj nič in nam je založnik preprosto zaželel lepo novo leto 2021. Kdaj bo končno izšel nov del še vedno ni znano, a to ne pomeni, da do takrat ne morete uživati v novih The Elder Scrolls avanturah. V delu je nova razširitev za MMO The Elder Scrolls Online, govorice pa pravijo, da nas zna kmalu dočakati najava nove serije za Netflix. Polno zabave ponuja tudi Skyrim, ki ga lahko zdaj na enostaven način okrasite s stotinami modifikacij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime