Ogromna modifikacija The Frontier za Fallout: New Vegas zrušila Nexus stran

Fallout: New Vegas je danes star že več kot 10 let. To pomeni dvoje: igra je v nekaterih pogledih, kot je denimo streljanje, hudo ostarela in tiste ambiciozne modifikacije so dejansko že toliko časa v razvoju, da je ustvarjalcem uspelo projekt pripeljati do konca.

Lani smo tako dobili impresivni mod Fallout – New California, ki je bil resda ogromen, a štorija je bila precej šibka in kljub temu, da je modifikacija bila brezplačna, so bili igralci razočarani.

Nekaj dni nazaj pa je izšel še en projekt, ta pa se imenuje Fallout The Frontier. Ta je bil še bolj pričakovan od New Californie, saj so igralci ob dnevu izida tako masovno napadli strežnike za prenos, da se je spletna stran Nexusmods preprosto podlegla vsem zahtevam.

Glede na napovednik je The Frontier resnično impresiven projekt. Vsebuje tri igralne strani, vsaka od njih pa vsebuje svojo zgodbo. Poskrbljeno je bilo za zvočno podajanje, več kot 60 stranskih nalog ter seveda za povsem nove oklepe in orožja. Razvijalci so še posebej ponosni na vozila, saj jim je uspelo v ostareli Gambyro pogon vpeljati tanke in druga prevozna sredstva, ki so manjkala tudi v osnovni New Vegas igri.

Za igranje si rezervirajte kar nekaj časa, saj razvijalec pravi, da boste za preigravanje zapravili okoli 65 ur. Za igranje potrebuje nameščen Fallout: New Vegas in vse njegove DLC-je, The Frontier pa vas čaka tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime