Novi Atomic Heart napovednik prikaže DLSS in ray tracing osvetljevanje

Razvijalec Mudfish že dolgo kuje igro Atomic Heart, o igri pa za zdaj še ni znanega veliko. Vse informacije sicer kažejo na to, da bo to bila neka sovjetska inačica Bioshocka oz. Preyja, to tezo pa potrjujejo vsi do sedaj izdani igralni posnetki.

Novega smo dobili pred kratkim, ta pa je bil spočet v sodelovanju s podjetjem Nvidio, saj tokrat v ospredju ni zgodba in igralne mehanike, ampak predvsem grafična plat. Vedeli smo sicer, da bo Atomic Heart lepotec, njegov vizualni stil pa bo dodatno nadgradilo ray tracing osvetljevanje in tehnologija DLSS.

Če si že lastite RTX grafično kartico, potem vam Mudfish že zdaj ponuja RTX demo, ki vam od bližje predstavi lepote igre. A zavedajte se, da je demo že precej star in da je razvijalec vmes zagotovo veliko postoril na optimizaciji in lepoti teh učinkov.

Žal o datumu še vedno ni govora in samo upamo lahko, da bo zadeva izšla enkrat letos. Po drugi strani pa to sodelovanje z Nvidio morda pomeni, da bo ray tracing osvetljevanje zavezano samo njihovim grafičnim karticam in da zna to biti nov projekt, ki zna glede grafičnih kartic razdeliti PC skupnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime