Modifikacija Skyblivion – Oblivion v Skyrim pogonu – dobila igralni napovednik

Leta 2006 je svet RPG igralcev razveselila nova igra The Elder Scrolls: Oblivion. Špil je nekatere razočaral, saj je Oblivion izgubil nekatere prvine predhodnika Morrowinda, smo pa dobili impresivno grafično podobo.

Ta je danes zastarana, a k sreči je leta nazaj skupina prostovoljcev začela delati na popolni predelavi igre v bolj moderen pogon Skyrima. Projekt se imenuje Skyblivion in razvojna ekipa nam je včeraj pokazala nov igralni napovednik.

Kakor lahko vidimo je razvijalec res podrobno poustvaril Oblivion svet ter temu nadgradil teksture in svetlobne učinke. Poleg tega je bila igralna formula prenovljena in čeprav je bojevanje tudi v Skyrimu nekoliko nerodno, je to vsekakor boljše od tistega od Obliviona.

Skyblivion bo popolnoma modularen, tako da boste igralci lahko ob inštalaciji izbrali, katere dele modifikacije želite namestiti. Morda vam ne bo všeč prenova oklepov in orožij in tako boste lahko ta del predelave preprosto izključili. Razvijalec se trudi vrniti sistem čaranja iz Obliviona, predelana pa bo prav vsa vsebina – od osnovne kampanje in vsi izdani DLC-ji. Za igranje boste potrebovali nameščene kopije iger Oblivion in Skyrim, žal pa datuma izida še nismo dobili.

Oblivion ne bo zaživel samo v tej modifikaciji, saj razvijalec Zenimax Studios za svojo MMO igro The Elder Scrolls Online pripravlja novo razširitev, ki se bo osredotočila ravno na Oblivion.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime