Blizzard ne verjame, da bosta Overwatch 2 ali pa Diablo 4 izšla še letos

Igri Overwatch 2 in Diablo 4 sta bili napovedani že dolgo nazaj, a razvijalec Blizzard od prvih napovednikov ni izdal kakšnih pretiranih novih informacij, zato je čas za kratko obnovo obeh naslovov.

Diablo 4 bo zahteval neprestano povezavo na internet, saj si bodo igralci delili svet in tako bo igra pridobila rahli MMO-jevski pridih. Za zdaj je potrjenih 5 igralnih razredov, med njimi pa bomo našli barbara, druida in čarodeja. Drevo veščin bo bogato, četrti del pa se bo grafično vrnil temni temi drugega dela, ki je bil vizualno precej bolj brutalen od trojke.

Overwatch 2 je ob napovedi spominjal na nekakšno večjo razširitev originala in ne na polnopravno nadaljevanje. Tokrat nas čaka celo preigravanje zgodbe, v večigralstvu pa bo veliko večji poudarek na PvE spopade namesto na PvP, ki je prevladoval v originalu. Čakajo nas seveda tudi novi heroji, a Overwatch je na splošno pokazal še manj kot Diablo 4, tako da nekih blaznih informacij nimamo. Igro smo dejansko pričakovali že lani, a stavimo, da je od takrat projekt pošteno razširil po vsebini.

Activision je včeraj izdal svoje finančno poročilo za investitorje in v klicu so razložili nekatere trenutne številke in njihove načrte za prihodnost. Za letos so napovedali rast Blizzardovih iger, kjer predvsem prednjači igra World of Warcraft, zraven pa so še povedali, da za letos ne pričakujejo izida iger Diablo 4 in Overwatch 2.

Zanimivo bo torej videti kaj nam bo konec meseca Blizzard pokazal na svojem dogodku BlizzCon. Še vedno obstaja upanje, da bo končno razkrita predelava igre Diablo 2, zna pa se zgoditi, da končno izide mobilna igra Diablo Immortal, ki je sprva naletela na negativen odziv igralcev, a špil dejansko v zadnjih posnetkih niti ni videti preveč napačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime