Igralec Henry Cavill namiguje na nov Mass Effect projekt

Bo BioWarova serija iger Mass Effect končno skočila tudi med filme ali pa serije? Ravno na to namiguje slavni igralec Henry Cavill, ki je vse od svoje vloge Geralta v Netflixovi seriji The Witcher postal ljubljenec igričarjev. Tem se je še bolj priljubil s svojo izjavo, da je strasten igralec iger, nihče pa ne more niti pozabiti njegovega seksualno obarvanega sestavljanja računalnika.

Henry je včeraj želel biti na Instagramu malce zvit in na Instagramu je objavil sliko, v tej pa ga lahko vidimo, kako sedi pred ogledalom, medtem ko mu urejajo dolgolaso frizuro. Vendar pa oči pritegne kup papirja, ki ga igralec drži pod roko, besedilo tega pa je zamegljeno. Henry je igro podpisal z namigom, da morda dela na novem projektu, a da bomo na razodetje tega morali počakati.

A Henry bi moral vedeti, da so igričarji slavno nepotrpežljivi. Spletna stran Gamepressure je namreč odkrila, da lahko sliko spravimo skozi filtre na spletni strani Focus Magic in tam dokaj enostavno odpravimo zamegljeno sliko in tako se da razbrati besedilo. In čeprav tega ni veliko, se v njem pojavijo imena Cerberus, Tali’Zorah in Shepard, kar so seveda znani liki iz iger Mass Effect.

Besedilo ni scenarij ampak je kopirano iz Wikipedije, kjer je zapisan povzetek zapleta igre Mass Effect 3. Kaj nam torej želi Henry namigniti?

Možnosti je več. Mass Effect serija ali pa film na Netflixu se zdi logična izpeljanka, a morda je to tudi namig, da bo Henry posodil svoj glas pri prihajajoči igri.

Karkoli že je, uradna najava najbrž ni preveč daleč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime