Modifikacija Whispering Hills pripelje megleni Silent Hill v Fallout 4

Nove Silent Hill igre ne bo še nekaj časa na spregled. Zadnje govorice pravijo, da sta trenutno v razvoju dva dela in na enem naj bi delal razvijalec Bloober Team, ki nas je nazadnje razveselil s svojo igro The Medium. A tudi če ta dva projekta res obstajata sta najverjetneje še daleč od izida, izstradani oboževalci franšize pa morajo ta čas za svoj fiks pogledati kam drugam.

In morda jim bo pri tem pomagala modifikacija Whispering Hills za igro Fallout 4. Mod je sicer zunaj že nekaj časa, a ni bil niti blizu dokončanemu. Whispering Hills naj bi prenesel v postapokaliptično okolico megleno in grozljivo vzdušje Silent Hill iger in čeprav mu je to uspelo, je bil mod skoraj povsem brez vsebine. Igralci smo se lahko v glavnem sprehajali po srhljivih ulicah, a to je bilo v bistvu to.

Zdaj je zadeva dobila konkretno vsebino v obliki 1. epizode, ki vpelje dejansko zgodbo in nove sovražnike. Glavna lokacija dogajanja je Midwitch osnovna šola, ki smo jo gledali tudi v prvi Silent Hill igri, tam pa nas čaka vznemirljiva zgodba, ki jo bo podajal dejanski zvočni govorec. V izdelavo je šlo kar nekaj napora in tako se lahko tudi veselite ikonskih likov Silent Hill serije kot so Pyramid Head, sexy medicinske sestre ter povsem novega sovražnika SirenHeada, ki je v zadnjem letu postal popularen na YouTubu.

Prvo epizodo si lahko prenesete na naslednji povezavi, čez čas pa nas čakajo tudi novi deli, ki bodo prinesli dodatne zgodbe in spremljevalce.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime