Gothic predelava lepo napreduje pod novim španskim razvijalcem Alkimia Interactive

Založnik THQ Nordic je dve leti nazaj pošteno presenetil in na Steamu se je nenadoma pojavil demo predelave prvega Gothica, ki ga sam štejem med eno svojih najljubših iger. Demo je bil razvit s preprostim razlogom ugotavljanja, ali je morda med igralci dovolj zanimanja za čisto pravo uradno predelavo.

Preizkusna verzija mi je bila osebno precej zanič, saj je razvijalec, ki ni originalni ustvarjalec Piranha Bytes, večkrat povsem brcnil v temo in začetni vtisi res niso bili dobri. Vendar pa je Gothic 20 let stara igra, tako da si pripravljen tudi spregledati kakšne pomanjkljivosti, če le dobimo nekaj novega v tej franšizi. Upanje je še dodatno dvignila anketa v kateri si lahko po koncu dema zapisal vse svoje pritožbe in razvijalec je takrat izjavil, da bo vse pritožbe upošteval in da je bilo odobreno delo na polni verziji igre.

Od takrat nismo slišali ničesar, včeraj pa je založnik ponosno zapisal, da je razvijalec zdaj dobil tudi uradno ime. Prej so bili znani samo kot studio iz Barcelone, zdaj pa so njihove pisarne dobile uraden naslov in ta se glasi Alkimia Interactive.

Studio trenutno zaposluje 35 oseb, na svoji spletni strani pa so razpisali še 17 delovnih mest, ki segajo od oblikovalca stopenj pa do testerjev. Če vas takšno delo veseli, potem le pošljite življenjepis, saj je omogočeno tudi delo od doma.

Žal kakšnega napovednika ali pa vsaj slike nismo dobili, je pa založnik povedal, da je Gothic predelava v polnem razvoju in da lahko pričakujemo v sledečih mesecih razburljive novice.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime