Cyberpunk 2077 prejel nov večji popravek

Če potrpežljivo čakate na dan, ko bo igra Cyberpunk 2077 prejela dovolj posodobitev, da boste med igranjem dobili povsem nemotečo izkušnjo, potem se počasi približuje vaš čas. Razvijalec CD Projekt RED je namreč včeraj na vse platforme poslal novo posodobitev 1.23, ki popravi cel kup hroščev in nekaj malega postori tudi na področju optimizacije in rušenja na namizje.

Seznam odpravljenih hroščev je impresiven, a igralci so vseeno pričakovali več. Navsezadnje je zadnja večja posodobitev izšla konec aprila in predvidevalo se je, da bo CDPR vpeljal nekaj masovnih izboljšav in mehanik, kot je denimo izboljšanje umetne inteligence policistov, bolj napreden promet in morda celo nekaj nove vsebine, a temu žal ni tako.

A vseeno je popravek več kot dobrodošel za vse tiste, ki so vam v kakšnih nalogah ponagajali kakšni nadležni hrošči. Zanimiv je tudi čas te posodobitve, saj je Sony nedavno najavil, da se bo igra 21. junija vrnila v PlayStation trgovino, a zraven je tudi zapisal, da bodo igralci še vedno naleteli na težave z optimizacijo. Morda so v predogled dobili posodobitev 1.23 in ta je končno dosegla tisti standard, ki je botroval vrnitvi v njihovo trgovino.

Posodobitev je že na voljo za vse sisteme – na Steamu boste primorani v prenos 3 GB velike datoteke, medtem ko je na konzolah treba prenesti kar 30 GB podatkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime