CD Projekt RED pravi, da je zdaj Cyberpunk 2077 končno dovolj stabilen za igranje

Pol leta po izidu igra Cyberpunk 2077 še vedno polni naslovnice spletnih časnikov, a ne zaradi tega, ker bi naslov dobival novo vsebino in bi igralci v njem vsak dan odkrivali novo vsebino. Nasprotno, o Cyberpunku 2077 se danes razpreda predvsem zato, ker razvijalec še vedno s polno paro dela na popravkih in igralci z zanimanjem spremljajo razvoj situacije in se sprašujejo, če bo poljskemu studiu uspelo oprati svoje ime in igro spraviti na nov nivo.

Cyberpunk 2077 je danes zagotovo drugačna izkušnja kot pa je bila na začetku in najnovejša posodobitev 1.23 je igra dovolj prenovila, da jo je Sony ponovno spustil v zavetje PlayStation trgovine. CD Projekt RED je z napredkom prav tako zadovoljen in na nedavni konferenci WSE Innovation Day je direktor Adam Kiciński komentiral, da je zdaj igra končno napredovala na zadovoljivo raven glede stabilnosti.

Kar je tudi res, saj so praktično odpravili rušenje igre na namizje oz. na začetni zaslon konzole. Popravila se je tudi optimizacija in zadnja testiranja kažejo skoraj stabilnih 30 sličic na sekundo tudi na osnovni konzoli PlayStation 4. Sony kljub temu še vedno priporoča igranje na PlayStation 4 Pro, medtem ko še vedno čakamo na nadgradnjo za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X.

Kiciński priznava, da jih še vedno čaka veliko dela in velik del ekipe se še vedno ukvarja s popravljanjem. A hkrati je tudi povedal, da zdaj niso več toliko pomembni hrošči, saj se bolj usmerjajo v obnovo igrinih sistemov. Zdi se, da bo tako naslednja posodobitev bolj vsebinsko bogata in kdo ve, morda končno tudi kaj slišimo glede prvih DLC-jev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime