Space Jam: A New Legacy dobiva katastrofalne ocene

Če ste se morda veselili skorajšnjega obiska kina in ste nemara pričakovali nekaj dobre komedije v prihajajočem filmu Space Jam: A New Legacy, potem vas moramo razočarati. Prve ocene kritikov so namreč začele kapljati na splet in glede na te recenzije je Space Jam: A New Legacy eno veliko razočaranje.

Na spletni strani RottenTomatoes je zadeva iz strani 57 kritikov nabrala žalostno oceno 42 %. IMDb do filma ni bil nič kaj bolj prijazen in tako tam po 632 ocenah iz strani kritikov dobimo končno številko 4,2/10.

Veliko pritožb leti na samo dušo risanega filma, saj naj bi bila vse skupaj samo izgovor za reklamo Warner Bros. izdelkov. Manjkala naj bi sama duša filma, šale naj bi bile slabe, CGI posebni efekti pa so zastareli. Prav tako naj bi film potreboval izjemno dolgo časa, da pred kamere pripelje glavno privlačnost celotne zadeve: srčkane Looney Tunes like. Bugs Bunny potrebuje kar 25 minut preden se prvič pojavi v sceni, pred tem pa moramo spremljati utrujajoči zaplet, ki zvezdnika Lebrona Jamesa prvič posrka v Looney Tunes dimenzijo.

Tudi igranje Lebrona naj bi bilo leseno, njegova interakcija z namišljenimi liki pa naj bi bila slabša od tiste iz leta 1996, ko je glavno vlogo igral Michael Jordan.

Da film morda res ne bo dosegal odličnih ocen je bilo znano že pred izidom. Najprej je bil iz filma izrezan risani lik smrdljivca Pepéja Le Pewa, ki naj bi s svojim obnašanjem normaliziral seksualno napadanje žensk. Nato smo dobili še prenovo Zajčice Lole, ki naj bi bila v originalu preveč seksualna. Zadnji namig je prišel iz strani uradnega napovednika, ko je prašiček Porky v bizarno oblikovanem rap nastopu poskušal imitirati slavnega raperja Notorious Biga.

Space Jam: Nova legenda bo v slovenskih kinematografih na voljo za ogled že danes.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime