Mobilna igra Diablo Immortal zamaknjena v 2022

Telefonska igra Diablo Immortal je bila sprva najavljena na BlizzConu leta 2018 in je takoj postala tarča posmeha, še posebej zaradi Blizzardove brihtne izjave: “A vi ljudje nimate telefonov?”. Jeza se je od takrat malce pomirila in Blizzard ima trenutno cel pehar drugih težav.

Igralci niso več besni tudi zaradi tega, ker so bili odzivi kritikov na prvo testiranje decembra lani presenetljivo pozitivni. Vsi so sprva pričakovali neko na hitro in poceni narejeno zadevo, a Immortal je med testiranjem pokazal kar nekaj kvalitetne in zabavne vsebine. Razvijalec si trenutno res ne more privoščiti izdajanja slabe igre, zato bo Immortal dobil še nekaj dodatnega poliranja, kar je botrovalo tudi prestavitvi izida na 2022.

Novico je Blizzard sporočil na svoji uradni strani, dodatni čas pa bo razvijalcu omogočil vdelavo dodatne vsebine in popravkov glede na odzive alfa testerjev. Novosti se bodo tikale tako PvE kot tudi PvP vsebine. Razvojna ekipa želi predvsem izboljšati zaključno vsebino, ko igralci dosežejo najvišje stopnje in se začnejo poditi za legendarnimi artefakti. Tu izpostavljajo Paragon stopnje, ki bodo v Immortal igralcem prinesle bonuse pri veščinah ter tudi boljši izplen.

Blizzard bo prav tako implementiral podporo za igralne ploščke in po vsem tem času bi bilo že počasi logično, da Diablo Immortal izide tudi na PC-ju in konzolah, saj bo očitno na koncu to že polna igra. Razvijalec pravi, da prehod kontrol na dotik na polni kontroler ni tako enostaven in da želijo igralcem na koncu dostaviti ugodno in inovativno izkušnjo.

Kdaj točno bo Diablo Immortal vendarle doživel svojo premiero še ni čisto jasno, razvijalec je zaenkrat začrtal samo splošno okno prve polovice 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime