Overwatch 2 naj bi zamudil tudi leto 2022

Blizzard je nadaljevanje popularne igre Overwatch uradno napovedal na svojem sejmu BlizzCon leta 2019 in prikazano gledalcev in oboževalcev originala ni ravno odpihnilo. Overwatch 2 je bil namreč videti skorajda identično originalu, le da naj bi tokrat razvijalec v igro vpeljal tudi PvE vsebino.

Od izida je razvijalec razkril še nekatere dodatne podrobnosti, v zadnji posodobitvi pa je tudi ponosno najavil, da je razvojna ekipa dosegla pomemben mejnik. Kaj ta je niso želeli pojasniti, igralci pa so bili polni upanja, da se morda vendarle približuje končen datum izida.

Žal pa je te upe nedavno poteptal Twitter uporabnik Metro, ki je znan po svojih dobrih virih znotraj Blizzarda. Metro je na Twitterju zapisal, da se je Overwatch 2 zapletel v poštene težave v razvoju, tako da izida ni pričakovati ne letos in tudi ne v letu 2022. Metro je še zapisal, da upa da se njegov vir moti, a v to ne vliva preveč upanja. Dodal je še, da originalni Overwatch in njegova igralna baza zagotovo ne bosta preživela še leto in pol, razen če bo Blizzard razvil večjih posodobitev.

Blizzard se trenutno bori z večjo tožbo, ki jo je proti njemu vložilo kalifornijsko sodišče in razvijalca so zadele tudi večje kadrovske spremembe. Pred kratkim so prestavil izid svoje mobilne igre Diablo Immortal in morda se bo kmalu enako zgodilo tudi za Overwatch 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime