Serija Bel-Air prejela prvi dražilnik, ki poustvari slavno uvodno sceno

Popularna serija Princ z Bel-Aira bo naslednje leto doživela predelavo z bolj mladimi igralci, a nova serija, preprosto imenovana Bel-Air, s sabo ne prinaša smeha ampak dobro dozo drame.

Novi izdelek se namreč napaja iz oboževalskega projekta iz leta 2019, ki ga je spočel Morgan Cooper, ideja pa je bila Will Smithu tako všeč, da je zadevo pripeljal do resničnega projekta, ki ga bomo lahko gledali na pretočnem servisu Peacock.

Bel-Air je včeraj prejel prvi dražilnik, ki predela slavno uvodno sceno originalne serije. Besedilo je ostalo večidel isto, le da tokrat vse rime gledamo v drugačni luči. Komičnih vložkov ni in gledamo lahko igralca Jabarija Banksa, ki bo v novi seriji nosil vodilno vlogo Willa, ta pa plava v morju stvari, ki bodo zaznamovale njegovo življenje. Košarka in nagrade bodo očitno obstranskega pomena, saj mu bo glavna krona mesta Bel-Air.

O zgodbi še ni znanega preveč, saj vemo samo osnovni zaplet. Will se bo preselil iz Filadelfije v bogato sosesko Bel-Aira, prebival pa bo pri svoji družini Banks. Zgodba se bo dogajala v sedanjosti in naj bi prikazala vse izzive, s katerimi se morajo danes soočati temnopolte družine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime