Overwatch lahko brezplačno igrate vse do 2. januarja

Overwatch danes šteje že poštenih 5 let in ta večigralska streljanka danes ni več tako popularna kot pa njega dni. To tudi pomeni, da je vmes preteklo že dovolj vode, da vsi tisti, ki ste zadevo kdaj nameravali igrati, igro že imate v svoji knjižnici.

A če ste morda eden tistih, ki Overwatcha do sedaj še niste preizkusili, potem je zdaj napočil vaš čas, trenutno obdobje pa je ugodno tudi za vse tiste zveste igralce, ki bi radi v zabavo privabili kakšnega prijatelja, a je temu škoda zapravljati denar za nakup novega naslova.

Blizzard namreč trenutno ponuja prenos in igranje Overwatcha popolnoma brezplačno. Na voljo so vsi igralni razredi in načini, trenutno pa je v teku tudi zimski dogodek Winter Wonderland, ki ponuja tedenske izzive, za nagrado pa si boste lahko za svoje priljubljene heroje prislužili kakšne zimske preoblekice.

Za igranje preprosto zaženite Battle.net zaganjalnik iger in skočite na zavihek igre Overwatch. Čas za brezplačno igranje se izteče 2. januarja, če pa se boste nato odločili za poln nakup igre, se vam bo ves storjeni napredek prenesel v licenčno kopijo igre.

Brezplačna ponudba je dobra novica za igralce Overwatcha, ki so bili v zadnjih letih večkrat razočarani. Overwatch 2 je bil namreč najavljen že dolgo nazaj, a je bil vedno znova prestavljen in ga zdaj pričakujemo šele enkrat v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime