Blizzard vabi v testiranje igre Overwatch 2

Overwatch 2 je bil najavljen leta 2019 in takrat se je zdelo, da bo zadeva izšla v kakšnem dobrem letu, saj so prvi igralni napovedniki kazali igro, ki se ni preveč razlikovala od originala in njena največja sprememba bi bila vpeljava PvE načina. To je bil verjetno tudi originalni načrt Blizzarda, a ta se je nato zapletel v veliko težav, zaradi česar je moral povsem prevetriti pisarne in ven pometati seksualne čudake, ki so pri ženskih sodelavkah spustili v takšne bizarnosti, kot je pitje njihovega nosečniškega mleka iz hladilnika.

Blizzard je bil med tem časom tudi kupljen iz strani Microsofta in morda je njihova vodstvena vloga začela končno stvari premikati na bolje. Glavni režiser igre Aaron Keller je tako včeraj napovedal pomembne spremembe na področju razvoja, saj želi razvijalec zdaj bolje komunicirati s svojimi igralci in skupaj z njimi oblikovati naslov, ki bo na koncu vreden svojega imena.

Razvijalec želi dostaviti igro v roke igralcev kar se da hitro, zato se je odločil izdajo razdeliti na dva dela. Tako bo najprej izšel PvP del, ki se ga verjetno vsi najbolj veselijo in bo tudi največja mora za uravnoteženje igralnih razredov. Danes se je začelo zaprto alfa testiranje PvP igranja, a to bo na voljo samo zaposlenim in bližnjim družinskim članov, vendar bo alfa že naslednji mesec prešla v zaprto beta testiranje.

Na tega se lahko prijavite vsi in za možnost sodelovanja preprosto skočite na naslednjo povezavo in vnesite svoje podatke. Blizzard to testiranje imenuje PvP Beta 1, namen pa je preizkusiti sredico igralnih mehanik, preden bo beta prešla v odprto stanje in jo bo lahko preizkusil vsak. Igralci bodo med testiranjem preizkusili novo herojinjo Sojourn, 4 mape, predelane stare heroje in povsem nov igralni način Push.

Zaprta beta se bo odvila konec aprila in tako se zna zgoditi, da bo Overwatch 2 celo izšel še letos – čeprav mu bo najverjetneje manjkal PvE del.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime