PlayStation Plus naročniki boste v maju prejeli igro FIFA 22

Tako kot vsak mesec, boste naročniki servisa PlayStation Plus tudi v maju prejeli 3 brezplačne igre, le da bo tokrat ponudba malce drugačna. Maj je namreč zadnji mesec, ko bo PlayStation Plus deloval po starem sistemu, medtem ko nas junija čakajo tri različne stopnje ponudbe, vsaka od njih s svojimi dobrotami.

Ta mesec bomo v sklopu PlayStationa Plus tudi prvič dobili igro, ki prihaja iz rok založnika EA. To je postala simulacija virtualnega nogometa FIFA 22, ki v letošnji izdaji verjetno še zadnjič nosi ime FIFA, saj EA za naslednje leto načrtuje korenite spremembe, ki jih bodo osvobodile plačevanja licence organizaciji FIFA.

Ponudba ni tako presenetljiva, saj trenutno poteka Liga prvakov in navdušenje nad nogometom je na vrhuncu. Na žalost boste v ponudbi PlayStationa Plus dobili samo verzijo igre za konzolo PlayStation 4 in ne tiste za PlayStation 5, ki vsebuje boljšo grafično podobo. Vseeno igro lahko poženete tudi na novejših konzolah, a seveda se bo na ta način treba odreči prelestni grafiki.

PlayStation Plus poleg nogometa s sabo prinaša še dva dodatna naslova. Tribes of Midgard je preživetveni RPG, ki ga lahko igrate sami ali pa v družbi z drugimi igralci. Čaka vas cel kup različnih nasprotnikov, ki lahko v veličino zasedejo cel zaslon, vse skupaj pa se napaja iz bogate vikinške mitologije.

Curse of the Dead Gods se igra podobno kot Tribes of Midgrad, a drži malce drugačno grafično podobo in okolico, saj boste večinoma pretikali temačne podzemne predele in iskali dele nove opreme. Curse of the Dead Gods vsebuje naključno generirane stopnje, gre pa za roguelike naslov, tako da boste ob vsaki smrti morali zopet začeti igranje od začetka.

Vse tri igre bodo na voljo za prevzem od 3. maja, do takrat pa lahko še izkoristite aprilsko ponudbo, katera vključuje SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, Hood in Slay the Spire.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime