Anime Cyberpunk Edgerunners dobil malce bolj “grafični” napovednik

Še ta mesec nas čaka nekaj nove vsebine v zanimivem svetu Cyberpunka 2077. Žal ne govorimo o istoimenski igri, za katero še vedno čakamo prvo večjo razširitev, ampak o animeju z imenom Cyberpunk Edgerunners, ki je bil napovedan že kar nekaj časa nazaj in za katerega smo dobili nekaj napovednikov.

Japonski Studio Trigger je včeraj izvrgel nov video, ta pa v naslovu nosi oznako NSFW oziroma Not safe for work. Ta značka pomeni, da je zgornji video namenjen bolj odrasli publiki, saj znotraj njega ne vidimo samo potoke krvi, ampak tudi nekaj strastnih seksualnih prizorov. Edgerunnners nam bo tako poskušal dostaviti malce bolj odraslo zgodbo, ki bo očitno vsebovala tudi nekaj seksa, kar je v skladu s tem, kar nam je dostavila igra.

To niti ne preseneča, saj bo tudi pri produkciji animeja sodeloval razvijalec CD Projekt RED, ta pa je bil tudi dovolj pameten, da je v sodelovanje vpoklical japonskega skladatelja Akiro Yamaoko, ki je najbolj znan po svojih superiornih glasbenih veščinah znotraj franšize Silent Hill.

Cyberpunk Edgerunners nam bo dostavil zgodbo najemnika, ki si bo služil kruh znotraj futurističnega mesta Night City. Glede na vse videno do sedaj bo zadeva pravi adrenalinski tobogan in zanimivo bo videti, če bo morda CDPR notri vnesel tudi štorijalnih primesi iz igre Cyberpunk 2077. Prva sezona bo štela 10 epizod, premiero pa bo serija doživela 13. septembra in to samo na Netflixu.

Razvijalec CD Projekt RED seveda medtem dela tudi na igrah. Cyberpunk 2077 bo svoj prvi večji dodatek prejel naslednje leto, še v 2022 pa naj bi dobili predelano različico igre The Witcher 3, CDPR pa je napovedal tudi povsem nov del in začetek nove sage znotraj Witcher sveta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime