Cyberpunk 2077 bo danes predstavil svoje načrte za prihodnost

Ste že malce pozabili na Cyberpunk 2077? Nič hudega, razvijalec CD Projekt RED ima to svojo franšizo še kako v mislih in ima za njo velike načrte.

Kaj vse so Poljaki kuhali od zadnje večje posodobitve je zaenkrat skrivnost, prihodnost franšize pa bo bolj jasna že danes ob 17.00, saj bomo takrat dobili novo epizodo njihove spletne oddaje Night City Wire. Vsebina se bo tikala nove posodobitve 1.6, razvijalec pa je na Twitterju omenil, da nas morda pričaka tudi kakšno presenečenje. Seznam želja za razkritje ni majhen, saj si igralci že dolgo želijo vnovičnega igranja z že nabrano opremo v igralnem načinu New Game+, možnost tretjeosebnega pogleda ali pa vsaj delni vpogled v prihajajoči dodatek. Za to je bolj malo možnosti, saj bo ta izšel šele enkrat v 2023, a upanje ni kaznivo in morda nas pričaka vsaj kakšen dražilnik.

CDPR bo verjetno večino časa namenil prihajajočemu animeju Cyberpunk: Edgerunners, ki na Netflix prihaja 13. septembra. Ta bo očitno povezana z igro, saj v zgornjem videu pri 14. sekundi lahko vidimo, da V nosi jakno, ki smo jo lahko videli tudi v Edgerunners. Posodobitev 1.6 zna tako vpeljati nekaj predmetov iz animeja in kdo ve, morda nas pričaka tudi kakšna dodatna naloga?

Night City Wire bomo lahko spremljali na uradnem Twitch kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime