Modifikacija za Elden Ring v igranje vpelje Saurona

Veste, kaj bi bilo fajn? Če bi skupaj z zagonom nove serije Gospodar prstanov: Prstani moči dobili tudi kakšno novo igro, ki bi rekordno gledanost premiere izkoristila za še večjo razširjenost Tolkienovega izročila. Žal je Amazon zamudil svojo priložnost in čeprav je delal na MMO-ju, je tega kasneje preklical, da pa bi ustvaril kakšnega naslednika serije iger Middle-earth: Shadow of War pa se mu ni posvetilo.

Za aktualno uživanje igralne vsebine znotraj bogatega sveta Gospodarja prstanov se lahko zatečemo v ostareli MMO The Lord of the Rings Online ali pa morda pogledamo v smer modifikacij. Tam je vedno nekdo, ki nam je pripravljen izpolniti želje in tako je tudi tokrat, saj je modder MaxTheMiracle za igro Elden Ring ustvaril mod, kjer glavno vlogo zastopa temačni in zlobni Sauron.

Max na svojem Patreonu ustvarja oklepe in orožja za igri Elden Ring ter Dark Souls 3, njegov zadnji podvig pa je podrobna predelava Sauronovega oklepa. Modifikacija je zaenkrat v zgodnji fazi, a je že zdaj videti dobro. Saurona nadzorujemo mi in v igri nastopa v manjši, človeški obliki, v roki pa vihti svoj značilni buzdovan. Oklep in orožje sta seveda črna, avtor pa si je animacije bojevalnih potez za zdaj izposodil iz ene druge modifikacije.

YouTube kanal Garden of Eyes pa je pokazal, kako bi bil videti šefovski obračun proti Sauronu. Ta je tokrat precej večji, v videu pa je nadomestil Radagona, ki je glede na animacije dober približek temačnemu gospodarju prstanov.

Kar se tiče uradnih izdelkov znotraj franšize Gospodarja prstanov je prihodnost bolj meglena. Razvijalec Daedelic Entertainment sicer dela na igri Gollum, a ta je bolj kot ne videti obupno, kakšnih drugih projektov pa ni na vidiku. Se pa zna to spremeniti čez nekaj let, saj je založnik Embracer Group kupil pravice do izdelave vsebine znotraj Tolkienovega sveta, te pa zajemajo vse tri knjige in tudi Hobbita. Če se k delu spravijo takoj, znamo nekaj novega dobiti čez tri ali štiri leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime