Je bil včeraj po nesreči razkrit nov Silent Hill?

Če spremljate igričarsko industrijo, potem imate do sedaj verjetno že vrh glave govoric, ki se tičejo ponovne obuditve franšize Silent Hill. Ta že dolgo pozabljena ždi pod prsti japonskega založnika Konamija, ki se je v zadnjih dveh letih počasi začel vračati v svet videoiger, igralci pa ves ta čas upajo, da bo to s sabo prineslo tudi nov del Silent Hilla, govoric pa se je vmes nabralo že toliko, da jih lahko brez problema postavimo ob bok predelave Bloodborna za PC.

V zadnjih mesecih pa so se začeli pojavljati bolj konkretni rezultati. Nazadnje smo se čudili zrnatim slikam, ki naj bi kazale predelavo igre Silent Hill 2, na njej pa naj bi delal studio Bloober Team. Včeraj pa so pozorne oči spletne strani Gematsu opazile, da se je na korejski strani ocenjevalne komisije pojavil nov zapis, ta pa je nosil ime Silent Hill: The Short Message.

silent hill

Poleg naslova je zapis vseboval bore malo informacij, a zadevo naj bi izdal založnik Uniana, ki je poprej za Konami na korejskem trgu izdal že več naslovov. Žal nikjer ni bila zapisana nobena platforma, zapis pa je bil sedaj odstranjen, kar je malce nenavadno, saj je ta korejska stran v preteklosti že večkrat predčasno najavila nekatere igre, vnosi pa nikoli nato niso bili izbrisani.

Ne ostane nam spet nič drugega kot pa čakanje, da Konami razkrije kaj uradno. Glede na podnaslov igre The Short Message bi znal kdo morda sklepati, da bo igra izšla na mobilnih platformah, kot so telefoni in tablice. The Short Message zna namreč pomeniti SMS in zanimivo je dejstvo, da je slavni Hideo Kojima, ki je leta nazaj delal na oživitvi Silent Hilla, preden se ni grdo skregal s Konamijem, v enem intervjuju navrgel, da bi rad ustvaril grozljivko, ki bi nam med igranjem pošiljala sporočila v resničnem življenju. Hmmm.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime