Elden Ring prejel brezplačni DLC, ki je namenjen boju med igralci

Bo Elden Ring prejel nekaj dodatne vsebine v obliki DLC-jev, ki bo prinesel novo mapo, nasprotnike, orožja in šefe? To se igralci sprašujejo že vse od zaključka kampanje in vsi znaki ter govorice zaenkrat pravijo, da se bo nek obsežen dodatek skoraj zagotovo zgodil. Razvijalec FromSoftware je namreč takšno dodatno vsebino spočel za cel kup svojih iger, izjema pri temu pravilu sta bila samo Demon’s Souls in Sekiro, vendar pa se je Elden Ring prodal v rekordni nakladi in založnik Bandai Namco je zagotovo razvijalcu prišepnil, naj vendarle spočne še nekaj dodatne plačljive vsebine.

Dokler te ne dobimo uradno napovedane pa se bomo lahko pozabavali v brezplačni vsebini, ki jo je FromSoftware napovedal včeraj. Gre za posodobitev z imenom Colosseum Update in ta bo odprla vrata ogromne gladiatorske arene, ki se je v igri nahajala že vse od izida Elden Ringa, v njo pa do sedaj ni bilo možno vstopiti.

Bojevanje v Koloseju je namenjeno medsebojnemu obračunavanju med igralci, ki se radi preizkusijo v PvP bojih. Kakšne res namenske vsebine tukaj ni, saj je arena preprosto označena kot nekakšna centralna točka za PvP bojevanje, lokacija pa je dovolj široka in odprta, da igralci lahko pokažejo vse svoje sposobnosti, brez da bi se ob delanju prevalov kam zataknili ali pa morda omahnili v prepad. Pretepali se bomo lahko 1v1 ali v večjih skupinah 3v3, žal pa bodo tribune ostale prazne in res bi bilo fajn, če bi se tja lahko usedli živi igralci, ki bi nemara lahko na boje celo stavili rune.

Med časom pisanja tega članka je posodobitev ravno prispela na Steam, prenos pa tehta 1,62 GB.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime