Cyberpunk 2077: Phantom Liberty bo gostil še enega Hollywoodskega zvezdnika

Razvijalec CD Projekt RED nam po majhnih žličkah dostavlja nove informacije glede prve in zadnje večje razširitve za igro Cyberpunk 2077, saj se ne želijo prenagliti in naenkrat predstaviti preveč, hkrati pa se držijo nazaj, saj se še dobro spomnijo PR polomije pri izidu originalnega izdelka, ki je preveč obljubljal in na koncu dostavil premalo.

Pred nami se je tako pokazal drugi video dodatka Phantom Liberty, a to je še vedno samo dražilnik, zato česa res konkretnega ni za pričakovati. Smo pa vseeno dobili eno velepomembno informacijo, saj Keanu Reeves v vlogi Johnnyja Silverhanda ne bo več edino znatno Hollywoodsko ime, ki ga bomo gledali znotraj igre.

V novi avanturi se nam bo namreč topot pridružil tudi igralec Idris Elba, ki je v preteklosti zaigral v celem kupu zapomljivih nalog. Mlajši gledalci se ga spomnite kot Heimdalla iz v filmih Thor ali pa kot glavnega junaka iz serije Luther. A meni se je najbolj vtisnil v spomin v seriji Skrivna naveza, kjer je prevzel vlogo prekupčevalca drog Stringerja Bella in ravno po naključju sem se pičla dva dni nazaj spravil v ponovno gledanje te legendarne serije, kar je zagotovo spodbudilo vesolje v to sosledje dogodkov.

Elba bo v dodatku odigral lik Solomona Reeda, ta pa je nek veteranski agent, ki je hkrati tudi edini, ki vam lahko pomaga pri uresničitvi te vaše hudo zakomplicirane naloge. Kaj ta je CD Projekt RED še vedno ni želel razodeti, prav tako pa še vedno niso želeli zakoličiti trdnega datuma izida, tako da se ta še vedno glasi kot “enkrat v 2023”.

Dražilnik pokaže tudi nekaj kadrov iz igranja in vse je videti kot tipična akcija iz Cyberpunka, ki bo tokrat, vsaj tako upamo, močno bolj optimizirana, saj se bo Phantom Liberty znebil prejšnje generacije konzol in bo izšel samo za PlayStation 5, Xbox Series X in, seveda, tudi PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime