Henry Cavill se je malce uštel in se ne bo vrnil v vlogo Supermana

Igralec Henry Cavill se je ljubiteljem videoiger priljubil na račun svoje zaljubljenosti v PC igričarstvo in svoje neizmerne ljubezni do Warhammerja, igričarji pa so do ga dokončno vzeli za svojega, ko je v seriji The Witcher prevzel glavno vlogo Geralta. Henry se v igralskih vodah sicer ni nikoli zares ni odrezal tako dobro, da bi ga postavljali ob bok Leonarda DiCapria, vendar pa ga igričarji zaradi tega ne spoštujemo nič manj.

Igralec je sicer nedavno velik del svoje oboževalske baze gromko razočaral, ko je praktično čez noč najavil, da bo 3. sezona serije The Witcher hkrati tudi njegova zadnja in da se tako poslavlja od vloge Geralta, to pa bo nasledil Liam Hemsworth. Kaj točno je botrovalo igralčevi odločitvi, da se poslovi morda od svoje najbolj slavne vloge, Henry ni želel razodeti, a glavni razlog je bil takrat jasen. Warner Bros. in HBO sta se namreč pripravljala za ponoven zagon stripovskega vesolja DC in v njem bo glavno vlogo igral ravno Superman, Henry Cavill pa bi se tako vrnil v oblačenje modrih pajkic, ki bi lahko dvignile kariero na novo raven. Cavill se je v vlogi Supermana preizkusil trikrat: leta 2013 ob izidu filma Man of Steel, nato leta 2016 v filmu Batman v Superman: Dawn of Justice in naposled še leta 2017 v filmu Justice League.

Cavill je bil tako jasen kandidat za nov Superman film, to pa je tudi jasno nakazal film Black Adam v svoji skriti sceni po koncu filma. Žal pa vse kaže, da se je Henry malce uštel in da je bil morda pri izhodu serije The Witcher malce prehiter, saj ni upošteval vseh dejavnikov, ki so se odvili v zadnjih mesecih.

Glavni med temi je režiser James Gunn, ki bo postal novi šef vsega, kar se tiče DC-ja in možakar se je očitno odločil za povsem sveži start, kar pomeni, da bodo vse ideje prejšnjega režiserja Zacka Snyderja romale v koš, sem notri pa žal spada tudi Henryjeva reprezentacija Supermana.

To je Cavill potrdil sam na svojem Instagram profilu, kjer je zapisal, da je imel sestanek z Gunnom in da na žalost mora sporočiti, da se ne bo vrnil kot Superman. Njegov čas za ogrinjalo tega pomembnega superjunaka je minil in menjava igralcev je včasih potrebna, kar Cavill tudi spoštuje, Gunnu in njegovi ekipi pa je zaželel veliko sreče pri njihovih naslednjih projektih. Časten možakar ni kaj, a iz teh njegovih besed lahko razberemo nekaj grenkobe in skoraj stavil bi, da je Henry na ponovno igranje Supermana zastavil veliko upanja.

James Gunn bo zapeljal zgodbo v drugo smer in namerava raziskati dogodke okoli mladega Supermana, ki se je šele začel zavedati svojih moči in si kruh služi kot novinar z imenom Clark Kent. Gunn v svoji Twitter izjavi ni tako črnogled in zapisal je, da je velik oboževalec Cavilla in sta raziskala, kako bi lahko skupaj sodelovala v prihodnosti.

Novica je sicer žalostna za Cavilla, a presneto vzburljiva za privržence DC-ja, ki so dolgo trpeli ob dokaj zanič filmih. Gunn bo svojo vizijo DC-ja predstavil naslednje leto, vse pa kaže, da nas čaka nekaj povsem svežega, saj je bil očitno preklican tudi razvoj filma Wonder Woman 3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime