Christopher Judge je na podelitvi The Game Awards podrl rekord za najdaljši zahvalni govor

Podelitev nagrad The Game Awards 2022 je pokazala marsikaj zanimivega in je dejansko bila malce krajša kot prejšnja leta, saj je vse skupaj trajala dobre tri ure. Se je pa deljenje pokalov začelo malce nepričakovano, saj je takoj na začetku na oder stopil legendaren igralec Al Pacino, ki z videoigrami nima neke posebne veze, a je to vseeno dovolj veliko ime, da ni navdušilo samo tiste prisotne v dvorani, ampak tudi vse nas, ki smo podelitev spremljali pred televizorji.

Al je na oder stopil v zameno za lep kupček denarja, 82-letni igralec pa bi od organizatorja zagotovo zahteval še kakšen evro več ali pa bi gor zvlekel vsaj en stol, če bi vedel kaj vse ga čaka nadaljnjih deset minut. Pacino je bil namreč tam zato, da je razglasil nominirance v kategoriji za najboljše glasovno podajanje v 2022, nagrado pa je pričakovano pobasal igralec Christopher Judge, ki je v igri God of War Ragnarok prepričljivo odigral Kratosa.

Judge je sicer že dolgo prisoten v Hollywoodu, a kakšnih pretiranih nagrad za svoje igranje ni prejel, zato se je odločil tule dati duška. Tip je tako stal na odru kar 7 minut in 59 sekund in se zahvaljeval vsem po spisku, malce tudi govoril o sebi, medtem pa so se za njim ubogemu Pacinu šibila kolena. Ta njegov govor je tako postal tudi rekord v dolgih zahvalnih govorih – najdaljšega do takrat je posedovala Greer Garson, ki je leta 1942 med podelitvijo Oskarjev na odru čebljala 5 minut in 30 sekund.

Judge bi se znal tako zapisati v Guinnessovo knjigo rekordov, če bodo sodniki ta dosežek tudi uradno potrdili. Igralec se je iz vsega skupaj pohecal in na Twitterju namignil, da bi lahko imel še en zahvalni govor, ki bi počastil njegov zahvalni govor. Mnenja glede zahvalnega govora so sicer deljena – nekateri proti njemu nimajo nič proti, drugim se je Judgevo govoričenje zdelo povsem zgrešeno in predolgo, mestoma celo preveč samovšečno. Če nič drugega je igralec s svojim govorom poskrbel za sedem brezplačno podeljenih Steam Deckov, ki jih je Valve delil za vsako minuto celotne ceremonije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime