Naughty Dog podelil prvo konceptno risbo večigralskega projekta The Last of Us

Razvijalca Naughty Doga že dobro poznamo, saj ta Sonyjev studio že dolgo izdaja eno uspešnico za drugo. Nase so sprva opozorili s franšizo Uncharted in se kasneje ustoličili kot eden od najbolj cenjenih razvijalcev z igro The Last of Us, ki je v 2020 dobila tudi nadaljevanje Part 2.

2023 bo za slednjo franšizo kar burno leto, saj marca na PC prihaja predelava prvega dela The Last of Us Part 1, 15. januarja pa nas bo pričakala tudi premiera serije, ki jo bomo lahko gledali na pretočnem servisu HBO Max.

Oboževalcem tega sveta se torej dobro piše, a ne moremo mimo dejstva, da je vse skupaj nekakšno pogrevanje stare juhe. Tako predelava za PC, kot tudi 1. sezona serije bosta bolj in manj govorili zgodbo prve igre, ki nam je skozi leta in tri vnovične izdaje postala še kako znana in res bi bil čas za nekaj novega. K sreči Naughty Dog dela tudi na tem, to pa bo večigralski projekt, ki se bo dogajal znotraj sveta The Last of Us.

O tej igri se govori že dolgo, saj je bila najprej zamišljena kot večigralska veja igre Part 2, a se je kasneje tako razširila, da je postala ločen projekt, ki zaenkrat še nima uradnega imena, a neuradno ga vsi kličemo Factions.

Projekt je sicer še vedno zavit v skrivnost, je pa vodja studia Neil Druckmann na Naughty Dogovem blogu podelil prvo konceptno risbo, ki je vsekakor videti kot nekaj, kar bi pripisali The Last of Us svetu. Vidimo lahko opuščeno ulico, skupaj z ogromno križarko in vse skupaj je potencial za kar nekaj razburljivega streljanja med igralci.

the last of us

Neil je dodal, da kljub temu, da bo tole večigralski projekt, bo kljub temu vseboval vse tiste prvine, po katerih je znan Naughty Dog. To vključuje dobre igralne mehanike, neverjetne zgodbe in zanimive like. To nam da misliti, da ta nova igra ne bo samo divje PvP streljanje, ampak zna vsebovati tudi kar nekaj PvE vsebine, morda pa na koncu dobimo nekakšno različico igre The Division, le da bo tule štorija malce bolj izpopolnjena.

Datuma izida še nimamo, a Neil pravi, da bodo več podrobnosti podelili kasneje v tem letu. Junija se pripravlja praznovanje 10. obletnice franšize, tako da morda takrat dobimo celo kakšen igralen posnetek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime