Meta naj bi v Quest sisteme vpeljala naročnino za igre

Podjetje Meta ima za leto 2023 velike načrte glede svoje VR ponudbe. Najprej so se odločili znižati cene svojih sistemov Quest 2 in Quest Pro, še letos pa naj bi dobili težko pričakovani sistem Quest 3, ki naj bi bil tanjši in veliko hitrejši od predhodnika, stal pa bo le malenkost več kot pa Quest 2.

Na sestanku za zaprtimi vrati so vodilni svojim delavcem sporočili, da morajo na nek način prepričati nove uporabnike v večjo interakcijo s svojimi pravkar kupljenimi VR naočniki in morda bo del te strategije postal sistem naročnine za igre, ki bo sličen tistim, ki jih mesečno ponujata Microsoft in Sony v obliki Xbox Live Gold in PlayStation Plus.

Twitter uporabnik Shiny Quagsire je na svoji aplikaciji Meta Quest za Android opazil referenco za novo naročnino, imenovano Project Apollo. Glede na opisano bi ta resnično delovala skoraj identično kot PlayStation Plus: vsak mesec bi prejeli dve novi igri ali aplikaciji in za prevzem teh bi se morali samo prijaviti v svoj račun, igre pa bi nato obdržali v svoji knjižnici vse dokler pridno plačujemo mesečno naročnino.

To ni edina stvar, ki so jo v zadnjih dnevih uporabniki opazili na svojih aplikacijah. Pri seznamu naprav se je zdaj pojavil zapis o napravi Project Eureka, kar ne more biti nič drugega kot pa famozni Quest 3.Čakamo samo še uradno napoved naprave, a nihče ne ve, kdaj bi se to lahko zgodilo. Če Zuckerberg ne bo najavil kakšne ločene konference, bomo razkritje najbrž doživeli nekje oktobra, ko se bo odvila konferenca Connect 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime