CD Projekt RED bo junija podelil nove novice glede Cyberpunka 2077

Prvotni načrt glede igre Cyberpunk 2077 je bil povsem drugačen od realnosti. Razvijalec CD Projekt RED je namreč nameraval izdati bogato enoigralsko igro, ki jo bo nato dopolnjeval še večigralski del, ta pa naj bi bil tako izpopolnjen, da bi celo potonil GTA 5. S pretekom časa pa so načrti postali veliko bolj skromni in ob izidu smo dobili izjemno hroščat naslov, ki je potreboval ne meseca, ampak kar leta, preden je prispel v neko sprejemljivo stanje. Sploh si ne predstavljamo, kakšno bi bilo večigralstvo in dobro, da je tega CDPR kar odrezal, saj jim dve leti in pol po izidu Cyberpunk 2077 še vedno zaposluje večji del ekipe in čeprav so Poljaki že napovedali cel kup novih projektov, ki bodo ponovno skočili tudi v fantazijske vode The Witcherja, so tisti glavni programerji zaposleni z izdelavo dodatka The Phantom Liberty.

Gre za njihov še zadnji projekt, ki bo narejen znotraj pogona RED Engine, medtem ko bodo vse njihove bodoče igre tekle znotraj Unreal Engina 5. Za dodatek smo dobili en napovednik ter razkritje, da bo v njem vidno vlogo igral Idris Elba, kakšnega res pravega igranja pa zaenkrat še nismo videli. CDPR se več kot očitno trudi, da bi si zopet popravil ugled zato si bodo za izdelavo dodatka vzeli svoj čas, saj se na vsak način želijo izogniti situacije, ki se je pripetila ob rojstvu originalne igre. Eden od ukrepov se je tikal tudi konzol, saj The Phantom Liberty ne bo izšel na konzolah prejšnje generacije, tako da je ekipa odrezala delo na optimizaciji za konzole Xbox One, Xbox One X, PlayStation 4 in PlayStation 4 Pro, kar bi moralo olajšati razvoj.

Od zadnjega napovednika so pretekli trije meseci in oboževalci so zopet postali nestrpni. Da bi malce umirili njihove strasti je CD Projekt RED na Twitterju zapisal, da bodo junija z nami podelili nove informacije glede DLC-ja. To lahko pomeni veliko stvari: pravi igralni napovednik ali pa celo datum izida, za katerega nekateri ugibajo, da bi se znal zgoditi že avgusta. Karkoli že je, marec je bil glede igričarskih novic nekam pust, zato smo prilezli že do točke, kjer razvijalci iger delajo najave za svoje najave.

Tudi od zadnje posodobitve za Cyberpunk 2077 je preteklo že nekaj časa, je pa razvijalec najavil, da bomo v bodočem popravku končno dobili delujoč sistem policije, igra pa je konec prejšnjega meseca pridobila status verificiranega naslova za igranje na prenosnem PC-ju Steam Deck.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime