The Penguin z novim dražilnikom potrdil izid v 2024

Pristaši trirurnega filma The Batman iz leta 2022 boste v 2024 prejeli novo dozo zabave, saj je za takrat napovedana frišna serije The Penguin. Warner Bros. je to potrdil včeraj, saj je takrat najavil tudi prenovo servisa HBO Max in za te namene je bilo treba predstaviti čim več nove vsebine, pa čeprav je ta trenutno še sredi aktivnega snemanja.

Tako prvi dražilnik za The Penguina pokaže kadre, kjer lahko na zaslonu jasno vidimo nekatere člane snemalne ekipe. To, kar pa je pokazano, pa je po svoje dovolj zgovorno, saj je iz kratkih izsečkov jasno, da se bo The Penguin držal izročila filma iz 2022, kjer je netopirju rad ponagajal pingvin, tega pa je Colin Farrel odigral tako prepričljivo, da se je kmalu po izida filma začelo govoričiti o ločeni seriji, kjer bi bila vsa pozornost usmerjena samo nanj.

O zgodbi sicer ne vemo ničesar konkretnega, bodo pa dogodki sledili štoriji filma The Batman, nesrečno mesto Gotham City pa se bo v seriji soočalo s posledicami katastrofalne poplave. Zmeda in kaos sta idealni priliki, da se Oswald “Oz” Cobblepot postavi na sam vrh gangsterskega sveta in dražilnik nam res da na trenutke občutek, kot da gledamo kadre iz Sopranovih. Čaka nas temačna, odrasla štorija, ki zna na koncu služiti kot nekakšen most za dogodke, ki jih bomo gledali v filmu The Batman 2, ta pa ima zaenkrat napovedan izida za 2025.

Kar se tiče Batmanovskih avantur je zaenkrat svet filmov in televizije veliko bolj razburljiv kot pa igričarska sekcija. Lanskoletna igra Gotham Knights je bila zgolj povprečna, težko pričakovana igra razvijalca Rocksteady – Suicide Squad: Kill the Justice League – pa je pri prvem igralnem napovedniku požela val negativnih kritik, zaradi katerih so pričakovanja zgrmela na dno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime