The Witcher dobil prvi dražilnik za svojo 3. sezono

Netflix je pri predelavi franšize The Witcher naletel na kar nekaj težav. Lanska ločena serija The Witcher: Blood Origins je bila popoln polom, glavna serija pa je lani prizadel hud udarec iz strani igralca Henryja Cavilla, ki je napovedal svoj odhod, tako da bo glavno vlogo Geralta prevzel Liam Hemsworth.

Vendar pa se bo Cavillovo slovo zgodilo šele v 4. sezoni, medtem pa se je pokazal prvi dražilnik za tretje poglavje, kjer vse še poteka po starih tirnicah. Geralt, Ciri in Yennefer se bodo zapletli v nove težave, saj želi vsak dobiti Ciri v svoje kremplje in izkoristiti njene posebne moči. Za petami jim bodo naravni in nadnaravni sovragi, saj jih bo na poti spremljal tudi Wild Hunt, ki smo ga dodobra spoznali tudi v trilogiji naslovov, ki jih je spočel razvijalec CD Projekt RED. Trojica bo tako večino časa na begu in Yennefer jih bo poskušala odpeljati v starodavno trdnjavo Aretuza, a tudi tam ne bodo varni, saj jih čakajo izdajstva, politične spletke in črna magija.

3. sezona serije bo razdeljena na dva dela. Prvo polovico bomo gledali od 29. junija dalje, medtem ko se bo druga odvila dober mesec kasneje in bo na spored prišla 27. julija. S tem Witcher avantur seveda še ne bo konec, saj je Netflix že napovedal 4. sezono z novim glavnim igralcem, od Henryja pa naj bi se v aktualni sezoni na prav poseben, herojski način – karkoli že to pomeni.

Netflix se je sicer malce ohladil glede napovedovanja novih projektov znotraj The Witcher univerzuma, vendar pa se je po drugi strani zopet zagnala mašinerija glede iger. Razvijalec CD Projekt RED je napovedal povsem novo trilogijo iger The Witcher, s tem da nameravajo predelati prvi del v bolj sodobno grafično preobleko, vse to pa bo grajeno znotraj pogona Unreal Engine 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime