Po 10 letih se Futurama vrača in tule je dražilnik za 8. sezono

Komična animirana serija Futurama kar noče umreti in po desetletju prediha se zopet vrača na televizijske zaslone in to v malce drugačen svet kot pa je bil takrat, ko se je od nas poslovila. Futurami se zdaj ni treba ukvarjati s kabelskimi televizijami, ampak lahko svojo vsebino ponudi preko pretočnih servisov, pravice do njenega imena pa si lasti Disney, ki je že nekaj časa nazaj napovedal ponovno obuditev franšize, ta pa je zdaj dobila svoj prvi dražilnik.

Osma sezona bo razdeljena na dva dela, vsak od njiju pa bo štel 10 epizod. Kakor lahko vidimo v dražilniku se bodo vrnile vse stare face, med katero bodo glavno vlogo zastopali Fry, Leela, Zoidberg, Hermes, Amy, profesor Farnsworth in vedno gobčni robotski Bender, vse te pa bodo uglasili stari zvočni igralci Billy West, Katey Segal, Phil LaMarr, Lauren Tom in John DiMaggio.

Osma sezona ne bo od gledalcev zahtevala kakšnega predhodnega znanja in med gledanjem epizod se bodo zabavali tako novi gledalci, kot tudi veterani. Seveda je priporočljivo da si ogledate tudi prejšnje sezone, ki v animirane svetu še vedno nosijo legendaren status. Zgodba je preprosta: dostavljavec pic Philip J. Fry leta 1999 pomotoma zaide v neko komoro, ki ga nato zmrzne in teleportira daleč v prihodnost. Philip nato obišče edinega še živečega sorodnika profesorja Farnsworth, ta pa ga nato zaposli v svoji dostavni službi, ki v ekipi drži res zanimivo in unikatno posadko. To je povod za smešne avanture po celem vesolju, ki so postale znane zaradi odlično spisanega scenarija, vsake toliko pa smo dobili tudi tako čustveno epizodo, da bi se zaradi nje še kamen izjokal.

Serijo bosta vodila originalna ustvarjalca Matt Groening in David X. Cohen, veterana animacij, ki že desetletja nadzirata serijo Simpsonovi, prva epizoda frišne sezone pa bo na voljo 24. julija – pri nas jo bomo gledali, tako kot vse pretekle sezone, na pretočnem servisu Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime