Franšiza Vampire: The Masquerade bo skočila v VR vode

Oboževalci vampirske franšize Vampire: The Masquerade ste v preteklih letih sicer dobili nekaj novih naslovov, a vse to so bile v bistvu vizualne novele, skupaj z eno avanturo, ki pa nas ni ravno odpihnila. Tista prava zadeva na katero vsi čakamo nosi naslov Bloodlines 2, a zaradi nesrečnih zmešnjav sredi razvoja je status projekta zaenkrat neznan in zna preteči še mnogo let, preden se bo igra pojavila med nami – seveda če do sedaj ni bila že po tihem preklicana.

Vampire: The Masquerade – Justice bo poskušal medtem zapolniti praznino in glede na prvi napovednik je bilo v stvar vloženega nekaj proračuna. Tole je VR naslov, ki ga bomo igrali preko očal Meta Quest 2 in 3, skočil pa bo tudi na konzolna VR očala PS VR2.

V igri bomo zavzeli vlogo vampirja Justina iz klana Banu Haquim, ki ima pred sabo pomembno nalogo. Nekdo mu je namreč ubil gospodarja, nakar je iz New Yorka pobegnil v Benetke, mi pa smo se odpravili po njegovi sledi. Temačno mesto Benetk bo tako postalo naše novo lovišče in kot gibčni vampir bomo skakali med strehami, se izogibali vodnim kanalom, vmes pa bo ves čas treba upoštevati pravila maškarade, ki pravi, da lahko sesamo kri civilistom, a nas pri temu ne smejo opaziti.

Justice nosi zanimivo vizualno podobo, ki kar konkretno spomni na trojico naslovov iz franšize Dishonored. Tudi igranje je podobno, saj bomo lahko med hitrim šviganjem po stopnjah sovrage lahko napadali iz vseh strani, največ pa bo štelo prikrito smukanje.

Vampire: The Masquerade – Justice izide pozno v 2023, več pa bo znanega, ko bo igra bližje k izidu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime