Oboževalci GTA-ja so prepričani, da jih Rockstar draži s šestim delom

Kdaj bo izšel Grand Theft Auto 6, med poznavalci bolje poznan pod imenom GTA 6? To vprašanje je tako pomembno, da so nekateri največji privrženci franšize začeli vpadati v pogovorne oddaje in predstavitve Summer Game Fest in na odru zahtevali, da naj jim že nekdo pove vsaj leto izida.

Vendar pa razvijalec Rockstar še naprej molči in razvija nove mikrotransakcije za GTA Online, medtem pa je oboževalska baza zapadla v brezno teorij zarote, nakar iščejo sledi v vsaki stvari, ki pride iz strani tega slavnega razvijalca. GTA 6 pri temu ni izjema, saj se boste starejši spomnili, kako so nekateri pregledovali in iskali sledi v vsaki kodi, ki jo je spočel Valve, saj so si vsi želeli novic o novem poglavju franšize Half-Life.

Skratka, takšne teorije velikokrat privedejo do situacij, za katere včasih nisi prepričan, ali so ljudje že povsem zapadli v iluzije in paranoičnost ali pa se morda razvijalec že sam malce dela norca in nalašč podžiga njihovo domišljijo.

Nekaj takšnega se je zgodilo pri Rockstarjevi zadnji objavi na X-u, kjer igralce vabijo na praznovanje novega Moon festivala znotraj igre GTA Online, vsak udeleženec pa lahko za svoje sodelovanje prejme majico. Najavo spremlja slika, ki kaže moškega in žensko pred ogromnim napisom Vinewood, ki je v GTA 5 nekakšna zamenjava za slavni znak Hollywood.

Pozorne oči so opazile, da je slika približana ravno na takšen način, da sta pri napisu izpostavljeni črki V in I, ki bi nato skupaj tvorili rimsko številko 6, to pa naj bi bil namig na GTA 6. Potem je treba v obzir vzeti dejstvo, da na sliki vidimo moškega in žensko, tisti izcurljani posnetki iz GTA 6 pa so dobro dali vedeti, da bomo prvič v seriji preklapljali med moškim in ženskim protagonistom.

Če vas zanima, kako globoko gredo sledi glede GTA 6 oziroma kako jih na ta način nekateri vidijo, potem si oglejte profil GTA 6 Trailer Countdown. Ta je denimo na naslovnici igre opazil spremenjen daljnovod, ki je zdaj drugačen kot pa ob izidu GTA 5 in nosi obliko “VI”.

Je nekaj res na temu ali pa je vse skupaj posledica preveč budne domišljije? Eno je zagotovo: GTA 6 je zagotovo v nastajanju in se morda približuje zaključku kodiranja. Založnik Take-Two je namreč v finančnem poročilu najavil, da pričakuje do leta 2025 ogromen poskok v dobičku in govori se o takšnih številkah, ki jih lahko prinese samo titan tipa GTA 6.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. GTA Online sem v začetku izida tako heknil, da imam skoraj 100 bilijonov dolarjev na računu … Takrat se še je dalo … Ker takoj, ko sem si denar nahekal in sem izbrisal program, me niso benali …. tako, da se danes poščijem na mikro transakcije.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime