Prijave za turnir iz igre Counter-Strike 2 zdaj že odprte!

Tako, prilezli smo še do zadnjega letošnjega turnirja, ki smo ga pod oznako Gaming terminal spočeli s partnerjem Mimovrste. Za nami je razburljivo leto, ki je med drugim prineslo tekmovanja iz iger Assetto Corsa Competizione, Beat Saber, Fortnite in Valorant, zdaj pa je na vrsto prišla še najbolj igrana igra na Steamu – Counter-Strike 2.

Da je ta igra zadnja na seznamu ni naključje, saj je razvijalec Valve z beta testiranjem začel poleti in igra je v končni različici za splošno rajo zaživela šele konec septembra. Zato smo se odločili, da igralcem ponudimo še nekaj mesecev vadbe, preden se začnejo tiste resnične borbe za nagrade, ki jih bomo priskrbeli tudi tokrat in to v vrednosti kar 1.500 €.

Prijave za turnir so zdaj uradno odprte, tako da le brž na našo uradno stran, kjer si lahko ogledate vsa navodila, lahko pa skočite tudi na platformo FACEIT, kjer bodo potekale kvalifikacije in svojo ekipo prijavite že tam. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je tole ekipno tekmovanje, tako da potrebujete za en tim 5 uigranih članov, ki so dodobra seznanjeni z vsemi pritiklinami in pastmi igre Counter-Strike 2, kapetan vsake ekipe pa se mora tudi včlaniti v Discord kanal 360Clash.

PRIJAVA NA TURNIR

Pravila glede turnirja si lahko preberete tule, tekmovalo pa se bo na mapah Anubis, Mirage, Inferno, Ancient, Nuke, Vertigo in Overpass.

Kvalifikacije se bodo začele 3. decembra ob 13.00 in so povsem brezplačne, udeleži pa se jih lahko vsaka ekipa, ki ima pogum zoperstaviti se najboljših igralcem iz Slovenije. Iz spletnih bitk se bodo naprej kvalificirale 4 najboljše ekipe, te pa bodo nato 9. decembra povabljene na zaključni, finalni dogodek, ki se bo odvil znotraj prostorov trgovine Mimovrste BTC Ljubljana.

Za kvalificirane ekipe je obvezna prijavnina, ki na ekipo znaša 100 €, kar pomeni, da mora vsak član ekipe prispevati dvajsetaka. S tem plačilom si kot organizator zagotovimo, da se ekipe dejansko pojavijo na fizičnem dogodku, vsaka vplačana vstopnica pa vam ne prinese samo možnosti za pridobitev glavnih nagrad, saj bodo tudi poraženci domov odnesli tolažilne vrečkice presenečenj, ki bodo odtehtale vrednost prijavnine.

Kvalificirane ekipe se bodo zaključnih bitk lotile na HP-jevih PRC-jih in 240 Hz monitorjih. Igralci lahko s sabo prinesete svojo periferijo kot so tipkovnica, miška, podloge in slušalke, na dogodku pa si bo moč sposoditi periferijo podjetja HyperX, turnir pa je tudi odlična priložnost, da izrabite akcijske popuste nekaterih prenosnikov, ki se bodo tam prodajali s 30 % popustom!

Turnir tokrat omogočajo partnerji Mimovrste, HyperX in HP, ki bo na dogodku predstavil svoji znamki Victus ter Omen.

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več