Nova South Park igra dobila prvi igralni napovednik a še vedno ne vemo, kaj ta igra sploh je

Prihaja nova South Park igra, a če ste upali, da bomo dobili nekakšno nadaljevanje odličnih poteznih RPG izvedenk The Stick of Truth in The Fractured but Whole, potem boste gromko razočarani. Za razvoj je namreč poprijel založnik THQ Nordic, ta pa je izdelavo zaupal razvijalcu Question in prihajajoči South Park: Snow Day se bo igralno povsem umaknil od prejšnjih iger, spremembe pa se bodo zgodile tudi na grafičnem področju.

Snow Day bo prepoznavno druščino fantov, ki jo od vedno zastopajo Stan, Kyle, Cartman in Kenny, prelevil v polno 3D obliko, igra pa bo nekakšna sodelovalna avantura, kjer se bodo v eno ekipo združili štirje igralci in se nato, preoblečeni v fantazijska oblačila, ki jih poznamo še iz serije in tudi igre The Stick of Truth, spravili v obračune proti nasprotnikom. Ni še točno jasno, kako bo tale stvar sploh potekala in če bo Snow Day vseboval zgolj PvP bitke ali pa se bomo ekipno borili proti računalniško vodenim nasprotnikom kot je to denimo v igri Warhammer: Vermintide.

Kaos na bojišču bo konkreten in očitno bo igra vsebovala tudi nekaj zgodbe, saj bodo liki ves čas nekaj čebljali in komentirali naše igranje, kar bi v golih PvP bitkah postalo brž utrujajoče. Razvijalec THQ Nordic še vedno ne želi povedati kakšnih konkretnih informacij, vemo pa vsaj to, da bomo zopet zastopali vlogo novinca v South Park soseščini, zato nas bodo vsi naslavljali z vzdevkom “New Kid”.

South Park: Snow Day kljub novemu igralnemu napovedniku in dejstvu, da je originalna napoved igre prišla več kot leto nazaj, še vedno nima datuma izida, čeprav bi bila zadeva perfektna za konec leta, ko bodo padle temperature in bomo čisto zares obtičali v zasneženih ulicah. Ko bo igra izšla bo na voljo za PC ter konzole PlayStation 5, Xbox Series X in Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime