Obetavni Pacific Drive končno dobil datum izida

Pacific Drive je igra, ki je že s prvim napovednikom pokazala ogromno potenciala in se je tako brž uvrstila med moje najbolj pričakovane igre. Naslov je bil sprva začrtan za izid v tem letu, a si je nato razvijalec IronWood Studios premislil, saj ni želel svojih delavcev povsem izmučiti, zato jim je pustil malce več prostora za dodelavo, delo pa se zdaj približuje h koncu, saj smo včeraj dobili nov napovednik, ki je imel na koncu zapisan tudi datum izida: 22. februar 2024.

V igri Pacific Drive se znajdemo v bizarni prihodnosti severne Amerike, kjer so v regiji pojavile bizarne anomalije, ki pretijo vsakemu, ki se jim upa približati. Na nas je, da tem anomalijam pobegnemo in to nam bo uspelo samo preko posebnega karavana, ki nam bo služil kot priročno prevozno sredstvo in nas bo tudi ščitilo pred zunanjimi vplivi. Vendar pa naša kočija ni nesmrtna, zato v Pacific Drive lahko pričakujete tone smrti, nakar bomo našo vožnjo začeli od začetka.

Igra tako spada v žanr roguelite, ki jih sam sicer ne maram preveč, a sem denimo užival pri igranju Returnala. Rad imam namreč naslove, ki mi ob vsakem “runu” omogočijo vsaj napredovanje veščin, še bolj pa sem privrženec skrivnostnih štorij, ki jih nato razkrivamo postopoma. Na to vižo bo igral tudi Pacific Drive, saj bomo med našimi vožnjami vsake toliko naleteli na kakšen nov košček štorije, ki bo poskušal dopolniti mozaik bizarnega dogajanja skozi nas. Hkrati bomo med raznimi postojankami naš avto nadgrajevali in ga tako delali hitrejšega in bolj odpornega na poškodbe in ta zaščita bo nujna, saj se bo ubogi karavan moral peljati skozi gozdove in tudi globoka močvirja.

Kot rečeno, igra izide februarja naslednje leto in bo na voljo samo za PC in konzolo PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime