Fallout serija dobila prvi napovednik

Po govoricah in prvih uradnih slikah so se zdaj te sličice spravile v gibanje in tako imamo zdaj pred sabo prvi uradni napovednik serije Fallout, ki bo nastala pod produkcijo Amazona in taktirko Jonathana Nolana, ki se je pred tem dokazal s serijo Westworld.

Roko na srce: stvar je dejansko videti dobro, čeprav ne perfektno, a vseeno je prvi napovednik presegel moje črnoglede napovedi glede te predelave igričarske serije po kateri niti ni bilo nekaj preveč zahteve iz strani igralcev. Todd Howard, šef Bethesde, ki bo tule deloval kot izvršni producent, je kljub temu mnenja, da je Fallout dovolj unikaten in privlačen tudi za televizijsko skupnost, ki prej nikoli ni poprijela za igre in se bo zdaj prvič srečala s postapokaliptično Ameriko, ki je zaradi eksplozij jedrskih bomb ostala ujeta v estetiko petdesetih.

Po prvem napovedniku je videti, da bodo ustvarjalci Fallouta precej bolj zvesti originalnemu materialu kot pa je to bilo v primeru serije Halo. Glavna junakinja po sili razmer zapusti podzemni Vault 33 in zakoraka peščeno postapokaliptično okolico in se hitro sreča z ogromnimi radioaktivnimi ščurki, ki jih v igrah poznamo pod imenom Radroachi, nakar nam napovednik postreže tudi s kadri ogromnih hodečih tankov iz bratovščine Brotherhood of Steel, ugledamo pa lahko tudi Ghoula, ki ga bo odigral Walton Goggins, ta pa bo očitno dobričina, saj ga bo naokoli spremljal zvesti pasji kompanjon, ki ga v igrah poznamo pod imenom Dogmeat. Edina bizarna stvar je kiklop, ki ga srečamo v pisarni med srebanjem plesnive kave, tega bitja pa v igrah nikoli ugledali, a prav je, da serija naredi tudi kakšno spremembo.

Serija je videti konkretno narejena in čeprav se nam zdi, da bo bili lahko kostumi še vedno malce bolj izpopolnjeni in manj “čisti”, so akcijske sekvence videti konkretne in res nas zanima rezultat spopada med oklepljenim vojakom iz ceha Brotherhood of Steel in mutiranim medvedom – no, zmagovalec je iz posnetka jasen, a zna biti interesantno, kako je sploh do te bitke sploh prišlo. Serija nam bo pokazala tudi začetke apokalipse, zato bomo točno videli, kakšne posledice so povzročili poki jedrskih bomb in kako je Gogginsov lik ostal brez nosa in si pridobil staljeno kožo.

Premiero bomo ugledali 12. aprila 2024 in to samo na pretočnem servisu Prime Video. Če vas je ob vsem tem poprijelo zopet igrati nekatere igre iz te franšize, potem lahko morda prvič skočite v igro Fallout 76, ki bo jutri, 5. decembra, pridobila novo sezono The Big Score, v njej pa bomo lahko prvič obiskali lokacijo Atlantic City.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime